Kā Alla Pugačova gatavo savas firmas kotletes ar āboliem. Uztaisīju tāpat un vīrs nēsā uz rokām

Par Galkinu nezinām, nesāksim minēt. Bet Vladimira Presņakova, Kristīnas Orbakaites pirmā vīra radiņi vēl šodien tās atceras!

Jeļena Presņakova, Vladimira mamma, stāsta: „Mūs savā laikā ar šādām kotletēm Alla baroja Anglijā. Ļoti interesanta ābolu piegarša, un apbrīnojami sulīgas! Kad atbraucu mājās, palūdzu recepti un pati sāku regulāri tā gatavot!”

Sastāvdaļas:

300 g jēra gaļas

300 g liellopa gaļas

300 g cūkgaļas

1 sīpols

1 ola

1-2 vidēja lieluma āboli

Piens

Sviests (ar sāli)

Sāls, garšvielas pēc garšas

Pagatavošana:

1. Sasmalcina gaļu. Sagriež sīpolus. Pienā iemērc 2-3 šķēles maizes. Sīpolus un maizi pievieno maltajai gaļai, pieber sāli un piparus. Visu labi samaisi!

2. Uz smalkās rīves sarīvē ābolus. Tad maltajai gaļai pievieno vienu olu un uzreiz pēc tam rīvētos ābolus. Atkal visu labi samaisi.

3. Veido kotletes. Ja vēlies, vari apviļāt tās miltos vai rīvmaizē. Pēc tam apcep kotletes pannā augu eļļā.

Tas arī viss, kotletes ar āboliem pēc Allas Pugačovas receptes ir gatavas. Pasniedz tās karstas. Labu apetīti!