Kā man brokastīs sanāk gardākais čia pudiņš. Gatavoju iepriekšējā vakarā 2 minūšu laikā

Čia sēklas ir īsta vērtīgo vielu krātuve. Ja vēlaties savā ēdienkartē šo super produktu, noteikti pamēģiniet brokastīs pagatavot čia sēklu pudiņu.

Jums vajadzēs tikai četras sastāvdaļas. Patērēsiet tikai divas minūtes pudiņa pagatavošanai vakarā, un viss, ko jums atliks izdarīt no rīta, būs samaisīt to, pievienot augļus un riekstus. Tik vienkārši!

Sastāvdaļas:

180 ml mandeļu piena

1 tējkarote vaniļas ekstrakta

1 ēdamkarote medus

3 ēdamkarotes čia sēklu

Pagatavošana:

1. Stikla traukā ar noslēdzamu vāku ielejiet pienu, medu, vaniļas ekstraktu un čia sēklas. Ja vēlaties pirms lietošanas pievienot riekstus vai augļus, ņemiet lielāku trauku, lai tiem pietiktu vietas.

2. Masu labi samaisi ar karoti vai dakšiņu, ļauj pastāvēt 1 minūti, pēc tam samaisi vēl pāris reizes, lai neveidotos kunkulīši.

3. Uzskrūvējiet vāku un lieciet trauciņu ledusskapī uz nakti.

4. Pirms pasniegšanas masu samaisi un, ja vēlies, dekorē ar riekstiem vai augļiem.

Ja no rīta masa kļuvusi pārāk bieza, pievienojiet nedaudz piena un labi samaisiet. Ļoti labi, ja sagatavosiet vairākas porcijas uzreiz. Pudiņu ledusskapī var glabāt 5 dienas.