2014. gadā Kristīna tika nosaukta par skaistāko meitenīti pasaulē. Kā viņa tagad izskatās un dzīvo (Foto)

Kristīna kļuva slavena 2014. gadā, kad Tilana Blondo, kurai iepriekš bija pasaulē skaistākās meitenītes tituls, bija paaugusies un bērnu kategorijā vairs neiekļāvās. Kā mēdz sacīt svēta vieta ilgi tukša nestāv, tā nu šis tituls nonāca pie piemīlīgās Kristīnas Pimenovas.

Kristīna dzimusi Krievijā, bet 10 gadu vecumā kopā ar ģimeni pārcēlās uz ASV. Viņas tēvs Ruslans Pimenovs – bijušais futbolists, agrāk spēlēja sporta klubā „Lokomotīve” un Krievijas izlasē. Viņas mamma Glikerija pēc izglītības ir ekonomiste, taču tagad strādā par meitas – modeles menedžeri.

Kad Kristīnas popularitāte sāka augt kā sniega bumba, daudzi uzreiz sāka spriedelēt, ka mamma nodzenā meitu pa kastingiem un fotosesijām. It kā Glikerija pati kādreiz esot bijusi modele, taču karjera nav izdevusies, tad nu cenšoties savu neizdošanos kompensēt ar savu meitu.

Dažu fotosesiju dēļ vecāki tika apvainoti par pārāk pieaugušu ampluā meitenei. Mamma pastāvēja uz savu, apgalvojot, ka bērnu modeļu biznesā, sevišķi ārzemju, ir pieņemts veidot bērniem meikapu. Un, ja kāds uzskata, ka bērns īsos šortos izskatās vulgāri, tad tā ir viņa uztveres problēma.

Patiesi, atšķirībā no tās pašas Tilanas Blondo, kurai, vēl bērnam esot, nācās „pielaikot” dažus atklāti pieaugušus tēlus glancētajiem žurnāliem, Kristīna savās fotosesijās vienmēr izskatās dabīga un atbilstoša savam vecumam.

Pimenova varēja iegūt skaistākās meitenes – modeles statusu ne tikai pateicoties savam izskatam, bet arī dēļ savas attieksmes pret darbu. No trīs gadu vecuma Kristīna pārliecinoši jūtas kadrā. Viņa nav bērnišķīgi kaprīza, ir atraisīta – tas ir tas, kas moderno bērnu brendiem nepieciešams. Jau 10 gadu vecumā ar viņu bija noslēgti divi līgumi ar modeļu aģentūrām LA Models un New York Model.

Meitene bija pieprasīta modele visos savas pieaugšanas etapos. Bet pavisam nesen Kristīnai palika 14 gadi, un tagad viņa var pretendēt ne tikai uz bērnu fotosesijām. Raugoties kameras objektīvā ar savu caururbjošo skatienu, meitene izskatās pavisam pieaugusi.

Lai gan Pimenova vēl ir pusaudze, viņa jau var sākt strādāt ar pazīstamiem brendiem kā pieaugusi modele, jo viņa izskatās kā meitene – studente, nevis kā meitene – skolniece. Protams, steigties nav kur, taču, spriežot pēc tā, cik atbildīgi attiecās vecāki pret meiteni un viņas darbu agrāk, var nešaubīties, ka viņas karjera attīstīsies tādā tempā, kas būs piemērots viņas vecumam.

Jebkurā gadījumā, viņas izskats un profesionālisms garantē vieglu startu nopietnajā modeles karjerā, laikā, kad vien viņa to vēlēsies. Var tikai priecāties par to, ka vecāki cenšas palīdzēt meitai sevi realizēt, neizlutinot un nenomokot viņu.

Slavenu bērnu brendu reklāmās viņa bija redzama ne reizi vien, kas zina, iespējams, pavisam drīz ieraudzīsim viņu arī populāru dizaineru pieaugušo kolekciju reklāmās. Galvenais, lai tas darītu prieku pašai modelei. Bet mēs ar nepacietību sekosim viņas jaunākajiem panākumiem.