Atklāju jaunu salātu veidu, kuri pazūd no galda momentā. Pēc tādām vakariņām vīrs mani nēsā uz rokām

Līdzko runas sākas par galdu, mans vīrs kļūst zīdains. Un tas viss dēļ viņa mīļākajiem salātiem. Salātus ar gaļu un papriku es gatavoju 10 minūšu laikā, lai iepriecinātu savu mīļumiņu. Tādi salāti derēs gan svētku galdam, gan arī vakariņām, lai izdaiļotu pelēko ikdienu.

Šodien pastāstīsim, kuri salāti nav sliktāki par šašliku un pazūd no galda momentā. Gaļa un paprika ir patiešām ideāls savienojums!

Sastāvdaļas:

0,5 kg cūkgaļas

1 sīpols

2 daiviņas citrona

1-2 ēdamkarotes etiķa

Sāls un zaļumi pēc garšas

Pagatavošana:

1. Citronu nomazgā un sagriez šķēlītēs, vēlams trīsstūrīšos. Pievērs uzmanību – miziņu noņemt nevajag.

2. Sīpolu nomizo un sagriez smalkos pus gredzenos. Liec sīpolus un citronu bļodiņā, aplej ar etiķi un noliec maliņā.

3. Apceptu pannā vai ceptu cepeškrāsnī cūkgaļu sagriez strēmelītēs, papriku kubiņos.

Neaizmirsti pirms tam no paprikas izņemt sēkliņas un starpsieniņas. Pārliec sastāvdaļas bļodā ar citroniem un sīpoliem.

4. Zaļumus smalki sagriez, pievieno gaļai. Es parasti izmantoju dilles un pētersīļus vai kinzu. Pēc garšas pievieno sāli. Galdā pasniedz 60 minūtes pēc pagatavošanas.

5. Tas arī viss, gardi salāti gatavi. Labu apetīti!

Šie pikantie salāti pilnīgi noteikti iekaros daudzu sirdis un kuņģus. Kādus salātus gatavo tu?